SunRace MX60 bakgir

SunRace MX60 bakgir

1.190,00 NOK

Veil. salgspris 1.190,00 NOK

Ingen produktomtale

SunRace MX60 

 

Giret kan brukes med både 10-d, 11-d og 12-d kassett. Det er girhendelen på styret som bestemmer hvor langt den skal gå.

MS30 kan brukes med SunRace sine egne girhendeler eller så kan du bruke en girhendel fra Shimano (Sram passer ikke).

 

Giret har en anbefalt max kapasitet på 46 tenner, men det går fint å bruke det på f.eks 11-50t kassett. Dette har jeg selv gjort i langt tid med god erfaring.

 

Clutchen kan skrus av og på med den røde spaken. Ved å skru den av vil det være lettere å ta ned girarmen for å ta av og på hjulet. Ved å skru den på vil kjede holde seg bedre på drevet.

 

SunRace MX60

- 10/11/12 -Delt

- Medium cage

- Clutch

Lagerstatus: På lager
stk.

SunRace Started opp i Taiwan i 1972 med fokus på å lage rimelige produkter til Nord- og Sør Amerika. Da terrengsykkelsalget eksploderte utover -80 og -90 tallet måtte SunRace fornye seg. 

 

I dag leverer SunRace fremdeles komponeter til i lavere prispunkt, men de har i dag et bredt og spennende spekter med produkter for ivrige terrengsyklister. 11 og 12 delte gir, kassetter med 11-50 utveksling, solide MTB-kranker m.m.

 

Her hos Mike`s Bikes har vi god erfaring med SunRace. Vi var skeptiske i starten da "følelsen" på produktene ikke oste av kvalitet og presisjon, slik den gjør hos Shimano og Sram. Etter mye herjing og bruk på stier og vei, kan vi si oss godt fornøyd.

 

SunRace er det du bør gå for om du ikke bryr deg om hva Stilpolitiet sier ;)  God kvalitet, presist og billigere enn Shimano og Sram.