Gusset S2 AM carbon

Gusset S2 AM carbon

1.499,00 NOK

Veil. salgspris 1.499,00 NOK

Ingen produktomtale

Hvordan gjøre det prisvinneden S2 AM sete enda bedre?

 

Karbon.....

 

S2 sete er en glimrende sadel til sti/enduro/utfor. 

 

Med karbon base og karbon rails vil sete få en mye lavere vekt en standard utgaven, men det vil også bli mye med behagelig og tilgivende å sykle på.

Med en vekt på 225gr er det ingen vektvinner, men hovedfokuset for S2 er fremdeles hvordan sete oppleves i sitt naturlige habitat.

 

Pga den skråskjærte "Anti-slide" gummistrukturen på sete vil du ikke skli av selv om du har stumpen full av gjørme, den vil heller ikke være til bry og få shortsen din til å henge igjen når du minst venter det. Det er den perfekte balansen på "Anti-slide" mønsteret.

 

Du kan få sadelen i den fargen du vil ha, så lenge det er svart, med svart logo

 

Spesifikasjoner:

- 280x140 mm

- Karbon base

- Karbon rails

 

Lagerstatus: På lager
stk.

Gusset Components er et britisk merke som startet med å lage deler til dirt og BMX. Gusset fikk fort et rykte på seg for å lage "bombproof" sykkeldeler. Noe som var vanskelig å komme over i de tidlige årene av dirt og BMX. Etter som at utfor og stisykling vokste så hev Gusset seg med i dansen med mål om å lage fornuftig priset utstyr som skal tåle juling tur etter tur. 

 

I 2018 lanserte Gusset sin nye S2 serie med styrer, stem, holker og seter. Dette har fått veldig mye positiv oppmerksomhet MTB-verdenen.

 

https://www.gussetcomponents.com/