SunRace Kassett 11-D

SunRace Kassett 11-D

Pris fra 990,00 NOK

Veil. salgspris 1.290,00 NOK

Ingen produktomtale

SunRace kassetter er rimelige i forhold til sine konkurrenter. SunRace MX80 leverer slitesterke og presise kassetter til en fornuftig pris. Midt i blinken for den deg som ikke trenger gull kassett for å sykle fort og langt....

 

Spesifikasjoner MX80

- Passer kun 11-delt bakgir. 

- Passer både Sram og Shimano bakgir

- Passer med alle 11-delte MTB kjeder

- Alu spindel, låsering og spacere

- De to største drevene er A7075

- Vekt 11-50: 512gr

- Vekt 11-46: 464gr

 

Hvorfor velge SunRace kassett?

-Billigere enn konkurrntene

-Presis giring

-Slitestyrke

-Passer både Sram og Shimano bakgir.

SunRace Started opp i Taiwan i 1972 med fokus på å lage rimelige produkter til Nord- og Sør Amerika. Da terrengsykkelsalget eksploderte utover -80 og -90 tallet måtte SunRace fornye seg. 

 

I dag leverer SunRace fremdeles komponeter til i lavere prispunkt, men de har i dag et bredt og spennende spekter med produkter for ivrige terrengsyklister. 11 og 12 delte gir, kassetter med 11-50 utveksling, solide MTB-kranker m.m.

 

Her hos Mike`s Bikes har vi god erfaring med SunRace. Vi var skeptiske i starten da "følelsen" på produktene ikke oste av kvalitet og presisjon, slik den gjør hos Shimano og Sram. Etter mye herjing og bruk på stier og vei, kan vi si oss godt fornøyd.

 

SunRace er det du bør gå for om du ikke bryr deg om hva Stilpolitiet sier ;)  God kvalitet, presist og billigere enn Shimano og Sram.

 

Hvorfor velge SunRace kassett?

-Billigere enn konkurrntene

-Presis giring

-Slitestyrke

-Passer både Sram og Shimano bakgir.